מפגש מרתק עם עולם שמן הזית שעל אף הימצאותו בכל מטבח ישראלי הוא אוצר בתוכו סודות כמוסים שידועים רק למעטים.
הסדנה כוללת סיור קצר בכרם הזיתים האורגני (במידה ומזג האויר מאפשר), הרצאה על ״הזהב הנוזלי״ וחשיבותו ההיסטורית, הדרכה על תהליך הפקת השמן, התנסות בטעימת שמן זית ופיתוח מודעות לרמות איכות של שמנים באמצעות חוש הטעם והריח, הבחנה בין שמנים מזני זיתים שונים והמלצות לשילובים קולינריים מנצחים ולא שגרתיים.
לקינוח: טעימה של 2-3 טאפאסים ומטבלים עם שמן זית.
משך הסדנה: כשעה וחצי – שעתיים.
מנחה הסדנה: ערן גלילי, טועם שמן זית מוסמך מטעם ארגון השמן העולמי, שופט בינ”ל בתחרויות שמן זית.
הסדנאות מתקיימות בתאום מראש.
לתאום סדנה פרטית לקבוצה התקשרו 052-6154411